Vacature: Bouwkundig Adviseur

Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bureau is gespecialiseerd in restauratie, herbestemming en transformatie van historische gebouwen en complexen. Wij adviseren bij dergelijke opgaven op bouwhistorisch, bouwtechnisch, bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied. Tevens maken we architectonische plannen en begeleiden we in de uitvoering. We hebben een ruime en gevarieerde portefeuille. Lopende projecten zijn o.a. Paleis Soestdijk in Baarn, Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, het Walenweeshuis in Amsterdam, Kasteel Gemert en Sanatorium De Hooge Riet in Ermelo.

Ons bureau is momenteel op zoek naar een ervaren restauratie-bouwkundige om ons team van professionals op korte termijn te versterken.

Ervaren bouwkundig adviseur

De bouwkundig adviseur die wij zoeken heeft tenminste vijf jaar ervaring met het verrichten van bouwtechnische opnames van monumentale gebouwen, het maken van bouwtechnische omschrijvingen en het opstellen van kostenramingen op basis van de bouwtechnische opname. Ook is hij/zij in staat om elementenbegrotingen op te stellen en heeft hij/zij kennis van (historische) materialen en constructies. Ervaring met het schrijven van bestekken strekt tot aanbeveling. Ervaring met dagelijks toezicht is een vereiste, ervaring met projectleiding en directievoering bij bouwprocessen is een pre.

Functie-eisen

Heb jij affiniteit met cultureel erfgoed en ben je creatief en enthousiast, heb je een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren ervaring, dan pas jij in het profiel dat wij zoeken. Of wellicht ken je iemand die aan dit profiel voldoet, dan vernemen we dat graag.

Reageren?
Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en een korte motivatie voor de functie van Bouwkundig (restauratie)adviseur naar Jan van Zelst via j.vanzelst@hylkemaerfgoed.nl