Vacature: Adviseur Restauratie / Bouwkunde

Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bureau is gespecialiseerd in herontwikkeling, functieverandering  en restauratie van historische gebouwen en complexen. Wij adviseren bij dergelijke opgaven op bouwhistorisch, bouwtechnisch, bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied. We maken architectonische plannen en kunnen ook de uitvoering begeleiden. We hebben een ruime en gevarieerde portefeuille. Onder onze huidige projecten bevinden zich o.a. Paleis Soestdijk in Baarn, Buitenplaats Doornburgh in Maarssen en Klooster Groot Bijstervelt in Oirschot. Ons bureau is momenteel op zoek naar een ervaren Adviseur Restauratie / Bouwkunde om ons team van professionals op korte termijn te versterken.

Adviseur Restauratie / Bouwkunde

De Adviseur Restauratie / Bouwkunde die wij zoeken heeft tenminste 5-7 jaar ervaring met het doen van bouwkundige opnames van monumentale gebouwen, het schrijven van bouwkundige rapportages en het opstellen van kostenramingen en schrijven van bouwkundig bestek op basis van de bouwkundige opname. Ook is hij/zij in staat om elementenbegrotingen op te stellen en heeft hij/zij kennis van (historische) materialen en constructies.

Functie-eisen

Reageren

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Mail je CV en een korte motivatie voor de functie van Restauratiedeskundige naar Sebastiaan Haasnoot: s.haasnoot@hylkemaerfgoed.nl.