Vacature: Junior ontwerper (32-40 u per week)

Op zoek naar een creatieve functie op het gebied van herbestemming, transformatie en restauratie? Hylkema Erfgoed is op zoek naar een junior ontwerper om zich te voegen bij ons groeiende team van ontwerpers. Jaarlijks werken wij aan tientallen bijzondere, monumentale ontwerpopgaven in heel Nederland. 

Hylkema Erfgoed werd in 1990 opgericht. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren adviesbureau op het werkterrein van monumentenzorg, herontwikkeling, architectuur en stedenbouw. Behalve als adviseur treedt Hylkema Erfgoed ook in toenemende mate op als ontwerper van herontwikkelingsprojecten en restauraties. Momenteel werkt een groeiend team van bedreven architecten, bouwkundigen en tekenaars aan tientallen projecten per jaar. Ons doel is om de optimale match te vinden tussen de historische identiteit van het monument en de wensen van eigenaar en gebruiker. Dankzij onze brede ervaring zijn we in staat een passende oplossing te vinden voor een diversiteit aan projecten. 

Functieomschrijving 

Wij zijn op zoek naar een junior ontwerper met een afgeronde relevante opleiding op WO- of HBO+-niveau om ons groeiende team Ontwerp te ondersteunen.  

Doel van de functie 

In opdracht maken van deelontwerpen en uitwerken daarvan. Verrichten van ondersteunende werkzaamheden t.b.v. ontwerpers/ architecten. 

Tot de werkzaamheden behoren 

We gaan ervanuit dat je graag bijdraagt aan een goede werksfeer en een gezond arbeidsklimaat binnen ons bureau. 

Jouw ervaring en kwaliteiten 

Relevante competenties 

Inlevingsvermogen, samenwerken, initiatief, organisatiesensitiviteit, besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid, zelfdiscipline, analytische vaardigheden, creativiteit, vakkundigheid, nauwkeurigheid en technisch inzicht.  

Wat wij bieden 

Reageren 

Interesse in deze vacature? Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief. Sollicitaties kunnen worden gericht aan onze office manager Clemencia Yard via c.yard@hylkemaerfgoed.nl