Vacature: ervaren bouwkundig tekenaar

Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bureau is gespecialiseerd in restauratie, herbestemming en transformatie van historische gebouwen en complexen. Wij adviseren bij dergelijke opgaven op bouwhistorisch, bouwtechnisch, architectonisch, bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied. We maken ruimtelijke plannen en begeleiden de uitvoering. We hebben een goed gevulde en gevarieerde portefeuille. Op dit moment zijn we onder andere bezig met plannen voor Paleis Soestdijk in Baarn, Kasteel Gemert, Landgoed Doornburgh in Maarssen, Klooster Groot Bijstervelt in Oirschot en voormalig sanatorium De Hooge Riet in Ermelo.

Ervaren bouwkundig tekenaar

Hylkema Erfgoed blijft zich als bureau ontwikkelen. Wij zijn daarom op zoek naar versterking van ons team van professionals en zoeken op korte termijn een ervaren bouwkundig tekenaar.

De persoon die wij zoeken is in staat bouwkundige tekeningen te vervaardigen in alle fasen van het bouwproces. Hij/zij is verantwoordelijk voor het inmeten op locatie, het uitwerken van de overzichts- en detailtekeningen van de bestaande toestand (in- en exterieur), het vertalen van ontwerpschetsen naar bouwkundige tekeningen en detailtekeningen. Hij/zij is in staat oppervlakte-overzichten conform de NEN-normen op te stellen, bouwbesluittoetsen uit te voeren en bouwtechnische oplossingen en adviezen aan te dragen.

Heb jij affiniteit met cultureel erfgoed en ben je accuraat en nauwkeurig, heb je een afgeronde MBO/ HBO opleiding, dan pas jij in het profiel dat wij zoeken.

Functie-eisen

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Richt je CV en een korte motivatie aan Mevr. H (Hester) Wessels. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon: Hester Wessels
Telefoonnummer: 030-2328866
E-mail: info@hylkemaerfgoed.nl