Vacature: Architect

Op zoek naar een creatieve functie op het gebied van herbestemming, transformatie en restauratie? Hylkema Erfgoed is op zoek naar een ervaren restauratie-architect om zich te voegen bij ons groeiende team van ontwerpers. Jaarlijks werken wij aan tientallen bijzondere, monumentale ontwerpopgaven in heel Nederland.

Hylkema Erfgoed werd in 1990 opgericht. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren adviesbureau op het werkterrein van monumentenzorg, herontwikkeling, architectuur en stedenbouw. Behalve als adviseur treedt Hylkema Erfgoed ook op als ontwerper van herontwikkelingsprojecten en restauraties. Momenteel werkt een groeiend team van bedreven architecten, bouwkundigen en tekenaars aan tientallen projecten per jaar. Lopende projecten zijn o.a. Paleis Soestdijk in Baarn, Buitenplaats Doornburgh in Maarssen, het Walenweeshuis in Amsterdam, Kasteel Gemert en Sanatorium De Hooge Riet in Ermelo. Ons doel is om de optimale match te vinden tussen de historische identiteit van het monument en de wensen van eigenaar en gebruiker. Dankzij onze brede ervaring zijn we in staat een passende oplossing te vinden voor een diversiteit aan projecten.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een restauratie-architect met enkele jaren ervaring om ons groeiende team van ontwerpers te ondersteunen.

Tot de werkzaamheden behoren

Jouw ervaring en kwaliteiten

Wat wij bieden

Reageren

Interesse in deze vacature? Graag ontvangen we je CV en motivatiebrief vóór maandag 5 april. Sollicitaties kunnen worden gericht aan onze office manager Clemencia Yard via c.yard@hylkemaerfgoed.nl