Hylkema Erfgoed zoekt junior bouwkundig adviseur/tekenaar

Hylkema Erfgoed – Advies en Ontwerp is een veelzijdig bureau gevestigd in de binnenstad van Utrecht. Het bureau is gespecialiseerd in herontwikkeling, functieverandering en restauratie van historische gebouwen en complexen. Wij adviseren bij dergelijke opgaven op bouwhistorisch, bouwtechnisch, bestuurlijk, organisatorisch en financieel gebied. We maken architectonische plannen en kunnen ook de uitvoering begeleiden. We hebben een ruime en gevarieerde portefeuille. Onder onze huidige projecten bevinden zich o.a. Paleis Soestdijk in Baarn, Landgoed Doornburgh in Maarssen en Klooster Groot Bijsterveld in Oirschot.

Junior bouwkundig adviseur / tekenaar

Hylkema Erfgoed blijft zich als bureau ontwikkelen. Wij zijn daarom op zoek naar versterking van ons team van professionals en zoeken op korte termijn een junior bouwkundig adviseur / tekenaar.

De junior bouwkundig adviseur / tekenaar die wij zoeken is in staat op termijn zelfstandig een monumentaal gebouw te inspecteren, een bouwkundig rapport te schrijven, bouwkundige tekeningen te vervaardigen en heeft kennis van (historische) materialen en constructies. Kennis van restauratiekosten, office 365, NEN2767-BOEI, tekenvaardigheid en werken met (Auto)Cad is een pré.

Heb jij affiniteit met cultureel erfgoed en ben je creatief en enthousiast, heb je een afgeronde HBO opleiding, dan pas jij in het profiel dat wij zoeken.

Functie-eisen

– afgeronde Technische opleiding op HBO niveau;
– affiniteit met cultureel erfgoed;
– aantoonbare relevante werkervaring (indicatie 3-5 jaar);
– proactief, secuur werkend en analytisch sterk
– minimaal 32 uur per week beschikbaar
– in bezit van rijbewijs B

Overtuig ons van jouw kwaliteiten en we nodigen je graag uit voor een gesprek. Richt je CV en een korte motivatie naar Dhr. S. (Sebastiaan) Haasnoot. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contactpersoon: Sebastiaan Haasnoot
Telefoonnummer: 030-2328866
E-mail: info@hylkemaerfgoed.nl